Klinik bilder längre ner på denna websida

Oya Kocabalkan

Oya Kocabalkan, Leg. Läk. Specialist, Med. Doktor Specialist i Estetisk och Rekonstruktiv Plastikkirurgi sedan 1994, i Turkiet, USA och Sverige.

Oya var överläkare vid kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi, Karolinska Sjukhuset.

Medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening.

Medlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.Dr Igor Safonov

Dr Igor Safonov. Hudbehandlingar på Strandkliniken utförs av Läkare Igor Safonov.

Han har mycket lång läkarerfarenhet ifrån sitt hemland Ukraina.

Där arbetade Dr Safonov med egen klinik inom avancerade hudbehandlingar som Dermatolog och som överläkare.Kjell-Ove Sällström

Kjell-Ove Sällström
Dr Sällström studerade till läkare i Uppsala. Dr Sällström började 1981 sin utbildning till plastikkirurg på Sabbatsbergs Sjukhus. Dr Sällström startade 1988 en privat klinik med en kollega med namnet Plastikkirurggruppen som han haft i 22 år!
Dr Sällström utför sedan 4 år enbart näsplastiker!
Dr Sällström har eget bolag och använder operationsutrymme på Strandkliniken.


Annat

Elaine Viksten, Administration, reception.

Christopher Blake, Arbetar med Affärsutveckling, Marknad, Ekonomi.

Kenneth Blake, Civ. Ing., executive MBA, Magister Management/Organisation. Arbetar med Affärsutveckling, Marknad, Ekonomi, Finansiering, och IT-ansvarig.

Några ord om oss


Strandkliniken startades av den kvinnliga plastikkirurgen Dr Oya, år 2001 (specialist inom plastikkirurgi 1994), och vi har haft många, många, patienter sedan dess. Strandkliniken har mer än 15 års erfarenhet av Privatvård. Strandkliniken startade år 2001 och koncentrerade sig på Plastikkirurgi.

År 2012 blev vi blivit auktoriserade av Stockholm Läns Landsting för Specialiserad gynekologisk vård.
2017 Blev Strandkliniken auktoriserade av Landstinget även för klinik på Vendevägen 90, Danderyd.
Strandkliniken hade avtal för några år sedan för att operera bukplastikpatienter för andra Landsting än Stockholm..

 

Alla våra plastikkirurger har mycket lång erfarenhet av privata operationer. Alla som arbetar här, har mycket hög specialiserad kompetens inom sina områden. 

Vi använder oss av de mest avancerade och effektiva kirurgiska behandlingar som är tillgängliga. Vi experimenterar inte med patienter utan vi arbetar med erfarenhet och beprövade metoder med målet att skapa bestående värde för dig under många år.

 

Vi ger alltid plastikkirurgiska operationer med omsorg och hög kvalité. Exempel på operationer är bröstförstoring, fettsugning, bukplastik, ögonlocksplastik, intimkirurgi.

 

Vi tar oss tid att lyssna på våra patienters behov och försöker verkligen känna de för att vi kan ge en specifik behandling för patienten och effektiv behandlings plan.

Det är viktigt och tryggt för dig att veta att vi har ett bra team som har arbetat tillsammans i många år. 

 

Strandkliniken blir större. Vi har hyrt PLAN 1 på Vendevägen 90.

Vi har hyrt 800 m2 på Vendevägen 90, cirka 500 meter ifrån Danderyds Sjukhus och T-bana. Där byggs av fastighetsbolaget Klövern och byggföretaget OP2 två operationssalar och ny ventilation för operationssalar. På Strandvägen 7 har vi 500 m2.

Den 800 kvadratmeter stora kliniken på Vendevägen är toppmodern med en varm och välkomnande miljö. Alla besöksytor är designade för lugn och avkoppling. Det är är ljusa lokaler med stora fönster. Allt för att du som patient skall känna dig väl omhändertagen.

Klinikens stora operationsenhet på Vendevägen består av två stora operationssalar som är utrustade med högteknologisk MTA-utrustning samt ett ventilationssystem som ger en extraordinär steril miljö vilket minskar risken för infektioner. Vi har en stor postoperativ avdelning samt en vårdavdelning för inneliggande patienter. Ventilationssystemet fyller ut ett rum om cirka 30 kvadratmeter och ger mer än 20 luftombyten per timme i sterila lokaler.

 


VårdHygien Rapport

Klicka här för att läsa - Stockholms Läns Landstings rapport- "Besöksrapport från gynmottagning och operationsverksamhet hos Kibele AB". För Vendevägen 90, Danderyd.