Plastikkirurgi är en kirurgi som återställer och förbättrar utseende och symmetri. Plastikkirurgi återskapar även form och fasthet.Vi Har Mer Än 20 års Erfarenhet av Privatvårdplastikkirurgi fettsugning


Plastikkirurgi med
Patient i centrum.

Strandkliniken startades av den kvinnliga plastikkirurgen Dr Oya, år 2001 (specialist inom plastikkirurgi 1994), och vi har haft många, många, patienter sedan dess. Strandkliniken har mer än 15 års erfarenhet av Privatvård. Strandkliniken startade år 2001 och koncentrerade sig på Plastikkirurgi.

År 2012 blev vi blivit auktoriserade av Stockholm Läns Landsting för Specialiserad gynekologisk vård. Sedan 2017 är Strandkliniken även auktoriserad av Landstinget för ny klinik på Vendevägen 90, Danderyd.
Strandkliniken opererar även bukplastikpatienter för andra Landsting.

Kompetens

Alla våra plastikkirurger har mycket lång erfarenhet av privata operationer. Alla som arbetar här, har mycket hög specialiserad kompetens inom sina områden. 

Vi använder oss av de mest avancerade och effektiva kirurgiska behandlingar som är tillgängliga. Vi experimenterar inte med patienter utan vi arbetar med erfarenhet och beprövade metoder med målet att skapa bestående värde för dig under många år.

Vi ger alltid plastikkirurgiska operationer med omsorg och hög kvalité. Exempel på operationer är bröstförstoring, fettsugning, bukplastik, ögonlocksplastik, intimkirurgi.

Kliniken

Kliniken vi har ligger i hjärtat av Stockholm och känns mer som ett hem - med stort hjärta och varm omtanke. För oss är det viktigt att du känner dig väl omhändertagen.

Vi tar oss tid att lyssna på våra patienters behov och försöker verkligen känna de för att vi kan ge en specifik behandling för patienten och effektiv behandlings plan.

Det är viktigt och tryggt för dig att veta att vi har ett bra team som har arbetat tillsammans i många år. 

 

Strandkliniken blir större.

Vi har hyrt 800 m2 på Vendevägen 90, cirka 500 meter ifrån Danderyds Sjukhus och T-bana. Där byggs av fastighetsbolaget Klövern och byggföretaget OP2 två operationssalar och ny ventilation för operationssalar. 

Strandkliniken skall ansluta sig genom avtal om fritt vårdval med  Landstinget. Namnet på denna lokalisation är ”Danderyds Läkarhus”. 


VårdHygien Rapport

Klicka här för att läsa - Stockholms Läns Landstings rapport- "Besöksrapport från gynmottagning och operationsverksamhet hos Kibele AB". För Vendevägen 90, Danderyd.


Mer än varmt välkommen till oss!

Operationssalar

Vi har två kliniker. En klinik på Strandvägen 7 som är 450m2 stor med komplett operationsal. Vi har en nybyggd klinik på Vendevägen 90, som är 800m2 stor nära Danderyds sjukhus med två kompletta operationssalar.

Vi har möjligheten att utföra alla plastikkirurgiska ingrepp som inte behöver intensivvård bland annat ansikstrekonstruktioner, näsrekonstruktioner, bröstreduktion och bröstrekonstruktion, öronrekonstruktioner, bukplastik, behandling av hudtumörer, korrektion av misspryddande ärr efter brännskador, operationer eller olyckor.