Plastikkirurgi är en kirurgi som återställer och förbättrar utseende och symmetri. Plastikkirurgi återskapar även form och fasthet.

Vi Har Mer Än 15 års Erfarenhet av Privatvårdplastikkirurgi fettsugning


Plastikkirurgi med
Patient i centrum.

Det är inte bara operationen som är viktig. Det är en händelse som man inte gör så många gånger i livet och det är roligt att göra den till något speciellt, speciellt just för Dig.

Kompetens

Du kommer att möta specialister inom plastikkirurgi, bröstförstoring, bröstförminskning, fettsugning, bukplastik och estetisk kirurgi.

Medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet inom sina områden.

Kliniken

Kliniken vi har ligger i hjärtat av Stockholm och känns mer som ett hem - med stort hjärta och varm omtanke. För oss är det viktigt att du känner dig väl omhändertagen.

Mer än varmt välkommen till oss!

Operationssalar

Vi har två kliniker. En klinik på Strandvägen 7 som är 450m2 stor med komplett operationsal. Vi har en nybyggd klinik på Vendevägen 90, som är 800m2 stor nära Danderyds sjukhus med två kompletta operationssalar.

Vi har möjligheten att utföra alla plastikkirurgiska ingrepp som inte behöver intensivvård bland annat ansikstrekonstruktioner, näsrekonstruktioner, bröstreduktion och bröstrekonstruktion, öronrekonstruktioner, bukplastik, behandling av hudtumörer, korrektion av misspryddande ärr efter brännskador, operationer eller olyckor.