Spara som pdf Klicka för skrivarvänlig PDF fil

 

 

 

 

 

 

Vi Har Mer Än 10 års Erfarenhet av Privatvård

Strandkliniken startades under våren 2001 och koncentrerade sig på plastikkirugi.

Vi har möjligheten att utföra alla plastikkirurgiska ingrepp som inte behöver intensivvård bland annat ansikstrekonstruktioner, näsrekonstruktioner, bröstreduktion och bröstrekonstruktion, öronrekonstruktioner, bukplastik, behandling av hudtumörer, korrektion av misspryddande ärr efter brännskador, operationer eller olyckor.


plastikkirurgi fettsugning

Plastikkirurgi

med

Patient i centrum.


Det är inte bara operationen som är viktig. Det är en händelse som man inte gör så många gånger i livet och det är roligt att göra den till något speciellt, speciellt just för DIG.

 

Kompetens.

Du kommer att möta specialister inom plastikkirurgi, bröstförstoring, bröstförminskning, fettsugning, bukplastik och estetisk kirurgi.

Medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet inom sina områden.

 

Kliniken.

Kliniken vi har ligger i hjärtat av Stockholm och känns mer som ett hem - med stort hjärta och varm omtanke. För oss är det viktigt att du känner dig väl omhändertagen.
Mer än varmt välkommen till oss!

 

Operationssalar

 

Vi har två kompletta operationsalar och kliniken är 400m2 stor.

Strandkliniken är en av de största plastikkirurgiska klinikerna i Stockholm. 


ÖREBRO: Om du vill boka konsultation i mottagning i Örebro skall du ringa vårt Stockholmsnummer. I Örebro träffar du vår skickliga plastikkirurg Dhafir Hanoon. Dhafir arbetar även på Örebro Universitetssjukhus. Han har opererat många patienter privat. Vi har mottagning, nybesök, återbesök, mindre operationer, injektions behandlingar, mindre kirurgiska ingrepp men för tillfället inte större operationer. Om du bokar operation betalar vi resan till Stockholm för operation ( tåg om du väljer det) och övernattning för dig här i Stockholm. Mottagningen ligger på Storgatan 19, Örebro.