Välkommen till Strandkliniken, Plastikkirurgi,

Du kommer att möta specialister inom plastikkirurgi, bröstförstoring, bröstförminskning, fettsugning, bukplastik och estetisk kirurgi och medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet inom sina områden. Vi har två kompletta operationsalar och kliniken är 400m2 stor. Strandkliniken är en av de största plastikkirurgiska klinikerna i Stockholm.

Kliniken vi har ligger i hjärtat av Stockholm och känns mer som ett hem - med stort hjärta och varm omtanke. För oss är det viktigt att du känner dig väl omhändertagen.
Mer än varmt välkommen till oss!

Bröstförstoring är ett av de mest utförda plastikkirurgiska ingreppen och många kvinnor funderar och gör en bröstförstoring. Bukplastik, en av Strandklinikens vanligaste operationer. (Tummy Tuck) 
Bukplastik är en operationsmetod som tar bort överskottshud och fett från magen och ibland även strama upp magmusklerna. Fettsugning är en teknik som hjälper till att forma/skulptera kroppen. Fettsugning är permanent då man tar bort oönskade fettansamlingar från delar av kroppen. Fettsugning är bäst lämpat för mage, höft, skinkor, lår, insidan av knäna, överarmar, kinder, haka och nacke. Åderbråck, Nästan hälften av all mellan 25 och 75 år har problem med åderbråck. Det är problem i blodkärl(vener) som ligger direkt under huden. Ögonlocksplastik för piggare ögon. Ögonlocksplastik är en metod för att ta bort fett och överflödig hud. Hängande ögonlock ger ofta ett trött utseende även om det är tvärtom.Celluliter är fett som har fångats in i ett nätverk av sammansatta fibrer. När fett ackumuleras i hudstrukturen ger det utseendet av apelsinhud. Cirka 80% av alla vuxna kvinnor är påverkade av celluliter. Celluliter bildas i underhudsvävnaden -
Dr. Oya Kocabalkan, klinikchef,
specialist plastikkirurgi.
plastikkirurgi bröstförstoring fettsugning  

 

Plastikkirurgi med omsorg, det är inte bara operationen som är viktig. Det är en händelse som man inte gör så många gånger i livet och det är roligt att göra den till något speciellt.
Det skall vara trevligt och roligt och något att se framemot.
Ofta har vi mycket roligt.

Bröstförstoring är en av de mest utförda plastikkirurgiska ingreppen som vi får många frågor om. Det är en normalt förekommande operation för alla åldrar och de som gör en sån operation brukar inte ångra sig. En bröstförstoring har precis som alla andra operationer en risk.

Bröstförstoring är ett av de mest utförda plastikkirurgiska ingreppen. Vi får många frågor om bröstförstoring och vi har mer information under bröstförstoring. Dr Oya startade kliniken för plastikkirurgi 2002 då hon slutade som överläkare på Karolinska Sjukhuset, avdelningen för rekonstruktiv plastikkirurgi. Dr Oya får ofta frågor om hur ofta hon gör bröstoperationer, och då även bröstförstoring, bröstförminskning, och antal per år och när Dr Oya började som plastikkirurg. Antalet bröstförstoringar är flera per vecka och så är även övriga operationer som bröstförminskning och bröstlyft. Dr Oya har varit färdig specialist sedan 1994. Bröstförstoring är en normalt förekommande operation för alla åldrar och de som gör en bröstförstoring brukar inte ångra sig. En bröstförstoring har precis som alla andra operationer en risk. Det finns mycket skrivet om bröstförstoring både på vår hemsida och andra platser på internet. Vi har valt att inte visa bilder på våra patienter för bröstförstoring men det finns på andra platser på internet. Våra patienter för bröstförstoring behöver inte hitta sina bilder andra ställen på internet. Vi vill att du skall vara trygg om du gör en bröstförstoring hos oss. Ring gärna och prata med oss om du är fundersam om bröstförstoring. Vi har lång erfarenhet av bröstförstoring. Vid bröstförstoring lägger Dr Oya ofta snittet under vårtgården. Proteserna vid bröstförstoring bör bytas ut efter en viss tid beroende på märke och kvalitet. Vid utlandsoperationer för bröstförstoring bör man tänka på vilken tillverkare som har gjort protesen. Det finns kvalitetsskillnader. Vi använder oss av proteser från tillverkaren Mentor för bröstförstoring. Klicka och läs mer om storlek vid bröstförstoring.

Om du klickar här får du mer information.

 

Celluliter är en normal företeelse i huden. Celluliter uppstår av vävnadsvätska som är oregelbundet fördelad i huden vilket ger ett utseendet på huden som ibland kallas apelsinhud. Celluliter reduceras med lymfmassage som ökar vätskecirkulation i huden och det slätar ut huden och celluliter. Vår cellulitbehandling mikro-masserar och stimulerar hudens vätskecirkulation även genom laser och svalka. Huden stramas upp och överflödsvätska dräneras bort. Cellulitbehandlingen fungerar även som bodyshaping och lårmåtten förändras. Behandlingen kan användas i ansiktet.

Rökning : För alla operationer gäller att man inte skall röka. Hudens läkningsprocess försämras dramatiskt vid rökning och vi rekommenderar patienter att sluta röka minst en månad innan och en månad efter.

Kort om operationer : För alla operationer som till exempel ansiktslyft, bröstförstoring, bukplastik gäller att man inte skall röka. Speciellt allvarligt är det för den som skall göra en bukplastik om man röker. Hudens läkningsprocess försämras dramatiskt vid rökning och vi inte bara rekommenderar patienter för bukplastik,bröstförstoring, och ansiktslyft att sluta röka minst en månad innan och en månad. Bukplastik har en stor såryta som kräver god cirkulation. Blodkärl och nerver måste få hitta tillbaka till varandra. Bukplastik görs ibland på personer som gjort viktminskning och som har hudöverskott. Vid fettsugning tas det maximalt bort 3 liter beroende på kroppsvikt. Fettsugning görs oftast på fettdepåer på lår och mage. Vid fettsugning tar man bort fettceller och förändrar kroppsfiguren. Fettsugning är ingen bantningsmetod. Fettsugning görs inte på kraftigt överviktiga patienter. Efter en vid fettsugning minskar ofta patienter vikt beroende på ökad motion. En ibland positiv effekt av fettsugning är att patienter ofta stimuleras till mer motion.

Fettsugning är en teknik som hjälper till att forma/skulptera kroppen och ta bort oönskade fettansamlingar från delar av kroppen. Fettsugning är bäst lämpat för mage, höft, lår, insidan av knäna, överarmar, haka och nacke. Bästa resultat av fettsugning fås om huden har bra elasticitet och drar ihop sig efter operationen. Fettsugning med laser gör man för att reducera mindre områden.

 

"Fettsugning med laser", "laserfettsugning".

Behandlingen med laser sker med lokalbedövning. Vi använder oss av Smartlipo Workstation med en optisk fiber i en smal kanyl med diameter 1 mm som ger mycket små snabbläkande sår. Smartlipo provocerar cellmembranen hos fettceller att gå sönder och innehållet ger en lätt oljig substans som absorberas och tas hand om av kroppen själv helt naturligt. Beroende på mängd (mer än 5 deciliter) kan vi kombinera med att suga ut det. Laserljuset har positiva fördelar som bland annat att koagulera små blodådror direkt och stimulera huden att dra ihop sig.

Klicka på länken nedanför för att komma till mer operationer.

x233Estetisk plastikkirurgi

 

Nedanför följer information som vi har gjort för tryckalster i pdf format samt annan information.

 

Gynekologi och urologi broschyr 2 sidor
Celluliter, cellulitbehandling tri active broschyr 2 sidor
Artikel i tidningen Solo, juni 2006 om Celluliter, bland annat Tri Active
bröstimplantat information från mentor på engelska
bröstimplantat information från mentor på svenska
bröstrekonstruktions information från mentor
vanliga frågor om bröstkirurgi - information från mentor
förlossningsskador - inkontinents information, artikel från Dagens Nyheter

 

 

Operationstider finns i Juni/juli

Avtal med Landstinget Sörmland - Bukplastik

Bröstförstoring: Vi har alltid använt Mentors bröstimplantat, aldrig annat.

x233 Rismetoden för bröstförstoring.

x233Ny Websida.

x233Thermage CPT- avancerad huduppstramning.

x233Hudföryngring med Fraktionerad CO2 laser

x233Icke kirurgisk "fettsugning" på Spa Stockholm Strand.

x233Strandfina ben? ådernät? Sklerosering?.

1 september startar vi kirurgisk verksamhet inom ÖNH som är Landstingsansluten.

KLiniknytt
x23

 

 

 

 

x23
x233Startsidan
x233   Bröstförstoring
x233   Bukplastik (Tummy tuck)
x233   Fettsugning - SmartLipo
x233   Ögonlocksplastik
x233   Tune-Up efter graviditet
x233Mer ESTETISK PLASTIKKIRURGI
plastikkirurgiGynekologi, Gynkirurgi
bröstförstoringUrologi
bröstförstoringarÖron Näsa Hals
bröstförstoringarAllmänkirurgi
bröstförstoringarOrtopedi
MediSpaHuduppstramning Thermage CPT
Restylane, Perlane, SubQ, Botox Strandkliniken är rekommenderad och certifierad klinik av Q-MED för Restylane och Perlane.
Rynkor, Face-restyling
plastikkirurgiHudvård-Laserbehandling-IPL
x233Celluliter och Slankhet
x233Priser
x233Bilder
x233Vi på Strandkliniken
x233Kontakta oss/Karta till oss
 Du blir opererad inom 1 månad.

 

Kontakta oss
Strandvägen 7A1, 3 tr
114 56 Stockholm, Sverige
08 - 21 91 91

x23info@strandkliniken.se

Tidsbokning:
Mån - fre 9.00 - 16.00

 Du blir opererad inom 1 månad efter konsultation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

x23Svenska x23English x23Suomi x23Russian
Klicka för SPA stockholm strand
spa -stockholm - spa
bröstförstoring
BRÖSTFÖRSTORING

 

 

Plastikkirurgi med omsorg

Vill Du operera dig
under sommaren?
Sommaröppet!

Plastikkirurgi - Sommaröppet