General Electric Logiq 5 ExpertGynekolog för Avancerad Funktionell Intimkirurgi och Infertilitet

Gynekologi och Rekonstruktiv intimkirurgi
Lite om våra gynekologer, Specialister inom Gynekolog.
Ultraljud - Gynekologmottagning och Obstetrik
IVF - Svårt att bli gravid? - Fertilitet
Gynekologisk Massage - Pelvic Massage
Priser

Vi har korta väntetider för operationer!

Vår gynekologmottagning är helt privat, det vill säga vi är inte landstingsanslutna eller anslutna till försäkringskassan (besöket och prover betalas av patienten själv eller arbetsgivaren eftersom det är en skattefri förmån). Vi har möjlighet att ta de prover och undersökningar som du själv önskar och betalar eftersom vi inte är bundna av Landstingets ekonomiska krav. Kostnadseffektivitet är kanske inte vad en patient söker. Har du en privat sjukvårdsförsäkring är du välkommen efter kontakt med ditt försäkringsbolag.

De priser som vi tar är baserade på vad Landstinget ersätter landstingsansluten klinik för patientbesöket. I vårt fall är det är du som står för ersättningen som saknas från landstinget. Det blir som ett självkostnadspris.

Gynekologi och (Rekonstruktiv) intimkirurgi
Inom Gynekologi gör vi förutom gynekologiska undersökningar många olika typer av plastikoperationer, gynekologiska funktionella åtgärder som till exempel laserbaserad förminskning av venusberget. Vår plastikkirurg Dr Oya utför labiaplastik. Operationen sker under lokalbedövning om du inte önskar narkos.

Otillfredställande samliv, på grund av förändrad anatomi i underlivet efter, till exempel förlossningar, kan förbättras med kirurgiska operationen främre och bakre plastik som till skillnad från att bara strama upp ringmuskel påverkar hela vagina. Förvirrande nog benämner en del kliniker uppstramningen av ringmuskel för slidförsnävning men hos oss är det ett större ingrepp som påverkar mer än enbart ringmuskeln.

Förlossningsskador : Vid förlossning uppstår det ofta skador som behöver kirurgisk korrigering. Vanligaste komplikationerna efter en vaginal förlossning är uttänjning av slidväggar som leder till framfall och urinläckage av olika grad. Inte sällan inträffar det skador på musklerna i slidan. Detta medför svårigheter att knipa ordentligt. Sist men inte minst upplever patienter ett försämrat sexuellt liv.
Vårt team av gynekolog, urolog och plastikkirurg samarbetar för att återställa intimområdet (aesthetic vulvovaginal plastic surgery).

Klicka för att Läsa mer ur Dagens Nyheter "Födande kvinnors skador kan halveras" gynekologSe artikel i DN

 • SmartLipo - Fettsugning, av venusberg gynekologSmartLipo.

 • Venusberg – fettsugning, En fettdepå runt venusberget kan synas som en bula genom kläder. Det kan ha varit medfött eller kommit med viktökning/pubertet. Oftast kan fettdepån minskas genom Smartlipo – Fettsugning Venusberg. (Plastikkirurg)

 • Venusberg-lyft, Åldrande eller viktökning kan få området omkring venusberget att hänga ner. Det kan ändras genom att ta bort överflödig hud över pubishårbeklädning (och att ta bort överflödigt fett i pubisområdet – Venusbergslyft). Venusbergs fettsugning och/eller Venusbergslyft kan kombineras med bukplastik. (Plastikkirurg)

 • Labiaplastik, kirurgisk förändring av yttre genitala strukturer. Det finns många anledningar till att mer och mer kvinnor önskar denna behandling. Det kan vara medfödda problem eller förändringar som kommer med hormonell obalans osv. Det kan orsaka irritation i samband med träning, samlag eller med tajta kläder. Kirurgiska åtgärder görs för att korrigera problemet och utförs av vår plastikkirurg. Operationen sker med moderna metoder under lokalbedövning, eller om du önskar narkos.

 • Slidförsnävning, operationen utförs av gynekolog eller plastikkirurg beroende på deformiteten. Slidförsnävning är försnävande och ombildning av vaginala muskler och perineum. Förlossning, åldrande, och genetiska faktorer kan orsaka att genitala muskler lossnar eller försvagas. Vi opererar med moderna metoder och du kommer hem samma dag. Operationen sker under lokalbedövning, eller om patienten önskar narkos. Gynekologen åtgärdar under slidförsnävningsoperationen urinläckage och ändtarmsförslappning. Om du har känslan av att någonting "stör" dig eller buktar ut kan det handla om ändtarmsframfall och eller framfall av urinblåsan med åtföljande urinläckage (vid fysisk ansträngning, hosta, springa etcetera).

 • Främre och bakre plastik, Försvagning i bäckenbotten och vävnaderna runt slidan. Livmodern som utgör "taket" på slidan sjunker ner och buktar fram till slidöppningen eller ibland utanför. Det kan också vara främre eller bakre slidväggen som buktar på likande sätt. Operationen lyfter vaginaväggen och utförs av gynekolog. Operationen sker med moderna metoder under lokalbedövning, eller narkos beroende på omfattning.

 • Urininkontinens: Utredning och kirurgisk och medicinsk behandling av urininkontinens, Urininkontinens är ett mycket vanligt problem. Cirka 600 000 svenskar beräknas lida av dagligt urinläckage. Det kan finnas många olika faktorer som orsakar inkontinensen. Vår urolog gör en utredning och i lämpliga fall utför medicinsk och/eller kirurgisk behandling.

gynekologUpp

General Electric Logiq 5 Expert

Gynekolog med ultraljud

Hos oss är det en specialist i gynekologi, som utför ultraljudsundersökningen. Det är vår skillnad mot många andra mottagningar där patienten inte träffar en doktor.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss.
Ring och boka en tid bara.

Hos oss är det Du som bestämmer och det är vi som hjälper dig.

Dina problem tas på allvar oavsett vad det handlar om.

Du får så mycket tid i anspråk som du själv tycker att du behöver.

Vi har mycket erfaren personal som tar sig tid att besvara Dina frågor.

Du får utförlig information och har tid att ställa frågor.

Du får tillgång till nyaste och modernaste provtagningar och undersökningar.

Ultraljud - Vi har modern ny utrustning med Dopplerteknik. Vi har den bästa kompetensen genom vår specialist inom Gynekologi och Obstetrik. Vi utvecklar ständigt våra kunskaper inom ultraljud och fosterdiagnostiken. Om du är intresserad av vilken utrustning vi har (General Electric Logiq 5 Expert), klicka här.

Vi har modernt 2 dimensionellt ultraljud, (OBS. EJ 3D, Tre-fyr dimensionellt ultraljud kan vara farligt, ur rapporten "metoder för tidig fosterdiagnostik":
3D-4D tekniken skickar kontinuerligt ultraljud mot fostret och det är okänt vilka skador, om några, som det kan orsaka.
"Tredimensionellt ultraljud (3D-ultraljud) bygger på insamling av tvådimensionella bilder från en vävnadsvolym och senare datorrekonstruktion till en tredimensionell bild. Hittills har 3D-metoden inte visat sig vara användbar för screening för kromosomavvikelser eller fostermissbildningar."

För mer information om ultraljud Se Broschyren Rutinmässigt ultraljud under graviditet. eller Vårdguiden : Ultraljud vid graviditet.

ivf
För IVF (fertilitet och graviditet) rekommenderar vi AVA-Klinik, Finland. Av vad vi har förstått kan behandlingar för IVF betalas av arbetsgivare utan att det betraktas som löneförmån.

Vår gynekologmottagning är också en satellit-mottagning för flera infertilitetskliniker utomlands, till exempel; Lettland, Ryssland, Finland, Danmark, Tyskland, USA, SPanien, England. Du som genomgår en behandling där är välkommen till oss för att få hjälp med uppföljningar, ultraljudsuppföljningar enligt rekommendationer från respektive kliniker. Vi talar ryska om så behövs med din doktor i Lettland och Ryssland.

Lite om vår gynekolog

Vi får frågor om Dr Eva Zemfira Einarsson och jag tänkte presentera lite om henne här. Dr Einarsson har opererat gynekologiska operationer sedan 1983 och behärskar de flesta typer av kirurgiska ingrepp inom gynekologi och obstetrik. Dr Einarsson är legitimerad läkare sedan 1981, specialist i gynekologi och obstetrik, allmän gynekologisk kirurgi.

När det gäller "före" och "efter" bilder lägger vi inte ut bilder på patienter som har genomgått gynekologiska ingrepp av etiska skäl. Varje patient är unik och resultatet av operationen är individuellt. Varje patient har egna önskemål vilket vi försöker uppfylla.

General Electric Logiq 5 Expert

Vår mottagning erbjuder - rådgivning-utredning-medicinska och kirurgiska behandlingar

Vi erbjuder bland annat :

 • Gynekologisk Plastikkirurgi - operationer

 • Förlossningskada - operation

 • Urininkontinens - operation

 • Ultraljudsmottagning, konsultation inkluderande ultraljudundersökning, Doppler-undersökning.

 • Preventivmedelsrådgivning.

 • Insättning av spiral, p-stav, sterilisering.

 • Rådgivning och hjälp för kvinnor och tjejer med olika sexuella problem.

 • Rekonstruktiv plastikkirurgi efter kvinnlig omskärelse. (Cosmetical vaginal procedures: reconstructive plastic surgery after genital mutilation or female circumcision)

 • Gynekologiska kontroller.

 • Klimakteriebesvär. Depressioner, nedsatt lust, trötthet som beror på hormonbrist.

 • Sexuella störningar till exempel efter genomgångna gynekologiska infektioner, komplicerade förlossningar, hormonrubbningar, vaginism, anorgasmi - svårigheter att få orgasm.

 • Utredning och behandlingar av kroniska smärttillstånd i underlivet.

 • Kirurgisk behandling av cellförändringar, kondylom och naevus.

 • Rekonstruktion av mödomshinna

 • Överviktsproblem - Utredning rådgivning och behandling av övervikt hos kvinnor.

 • Utredning rådgivning och behandling av håravfall hos kvinnor.

 • Medicinsk abort till och med graviditetsvecka 9. Strandkliniken är godkänd av Socialstyrelsen men vi har inte vårdavtal med Landsting. Det medför ett mycket högre pris.

 • Medicinsk och kirurgisk behandling av hemorrojder och anala flikar.

 • Bimanuell massage - läs mer om Pelvic Massage, klicka här (BMG)

  Svårigheter att bli gravid; Underutvecklad livmoder
  Det är en massage metod som får blodflödet i området att kraftigt förbättras.

  Precis som vanlig massage av muskler ger stora förbättringar kan denna typ av massage ge en stor positiv effekt för fertilitet.

  Blodflödet förbättras vilket ger ägg, mycket större chans att utvecklas normalt vid start och hela graviditeten. Massageplatsen undersöks med hjälp av ultraljud för att se blodflöde. Efter behandlingar ser man tydligt med ultraljud hur blodflöde ökat.

  En dålig blodgenomströmning i livmodern orsakar de flesta misslyckanden vid infertilitetsbehandlingar, missfall.

  I en del fall när hjärtat slår är blodgenomströmningen dålig i området och mellan hjärtslag minskar helt. Efter behandlingar förbättras blodgenomströmningen så att blodgenomströmning saktar ner men finns hela tiden mellan hjärtslag. Det ökar chansen för

  En försämrad blodtillförsel till äggstockarna kan vara en orsak till tidigt klimakterie.


  Problem i samlivet.
  Om bäckenet drabbat eller det finns sammanväxtningar orsakar det ofta smärtsamma mens, smärtor vid samlag. BMG är en massage-metod som framgångsrikt används till exempel vid smärttillstånd beroende på sammanväxtningar i lilla bäckenet.

  Vissa patienter har berättat att de har upplevt mycket positiva sensationer i sin relation efter behandlingar.  Behandlingen påbörjas med en Doppler ultraljudundersökning som visar om kvinnan har problem med blodförsörjning i lilla bäckenet (livmodern, äggstockarna, bäckenmuskulaturen).

  Efter en behandlingskur och under kan man göra en kontrollundersökning.
  Då får man ett tydligt svar på en förbättring av blodflödet.  

  Metoden är ursprungligen svensk, uppfunnen av sjukgymnasten Tore Bengt i slutet av 1800 talet och används fortfarande i många andra länder till exempel USA, England, Ryssland.

  Dr Einarsson har underlättat för 3 patienter under 2008, genom BMG som ökar blodcirkulationen i livmodern, att bli gravida.

  De nu mycket lyckliga patienterna har haft svårt att bli gravida med vanliga fertilitetsmetoder.
  En av patienterna var 48 år och har nu ett barn.

 • Vaccinering med Gardasil som förhindrar cancer i livmodershalsen (cervixcancer), cellförändringar och kondylom. Gardasil är nyligen framtaget och godkänt 2006-09-20.

 • PreTect HPV-Proofer test om livmoderhalscancer. Klicka här för mer information.
  Provet visar om cellförändringar på livmodertappen är orsakade av ofarliga typer av virus(det finns mer än 150 sådana) eller virustyper som kan leda till alvarliga konsekvenser. Om man vet vilken typ av virus man bär på behöver man inte oroa sig och slipper onödiga ingrepp. PreTect HPV-Proofer är ett test som påvisar produktion av skadliga proteiner från HPV-virus. Oberoende av resultatet rekommenderar vi en vaccination med Gardasil.
  " HPV-analyser bör införas i den gynekologiska hälsokontrollen av medelålders och äldre kvinnor. En pilotstudie visar att vi i Sverige i så fall skulle kunna undvika mer än 100 fall per år av livmoderhalscancer. Det återstår knappast några argument emot – den stora frågan är snarare varför förändringsarbetet inte redan påbörjats." artikel Läkartidningen 2008 nummer 50.

 • Behandlingar vid problem med blåsa. Starka trängningar, smärtor (Interstitiell Cystit - Gepan).
  Blåsans funktion är att samla upp urin. Urinen innehåller många avfallsprodukter som kan orsaka irritation i en skadad blåsvägg. För att skydda blåsväggen skapar kroppen ett skyddslager på ytan av blåsvägen. Om lagret är förstört kan urin komma i kontakt med djupare lager i blåsväggen och förorsaka bland annat smärtor, sammandragningar samt sjukdomstillstånd i blåsan. Interstitiell Cystit är en kronisk inflammation i blåsväggen som inte orsakas av bakterier. Interstitiell Cystit kan även uppstå vid strålbehandling av cancer i underlivsregionen.

 • LABIAPLASTIK : Utförs av vår plastikkirurg Dr Oya.

 • Operativ föryngring av ytter blygdläppar med fettfyllning eller filler.

 • Hysterosonografi (vid infertilitetsutredning)

 • Cystoskopi (vid utredning av urinvägsbesvär)

 

 Upp

 

 

Дорогие русско-говорящие женщины Швеции!

Добро пожаловать в нашу клинику!

Наш гинеколог имеет 14-летний опыт работы в России и 12-летний в Швеции. 
Длительность приема врача 1 час ( плюс ультразвуковое исследование).

Если вы нуждаетесь в естетической гинекологической операции (напр. послеродовые травмы, врожденные аномалии и т.п.) мы окажем помощь в соответствии с вашими желаниями.
Результаты отличные: никаких видимых следов после операции и все выглядит совершенно натурально.
Если вы не говорите по-шведски пишите на е-почту: ezen@live.se, или мобил. тел. 0707-66 84 44.

Ева Земфира Еинарссон, акушер-гинеколог.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Upp

 

Tillbaka

Utskriftsvänlig sida

 

 

x233Startsidan
x233   Bröstförstoring
x233   Bukplastik (Tummy tuck)
x233   Fettsugning - SmartLipo
x233   Ögonlocksplastik
x233   Tune-Up efter graviditet
x233Mer ESTETISK PLASTIKKIRURGI
plastikkirurgiGynekologi, Gynkirurgi
bröstförstoringUrologi
bröstförstoringarÖron Näsa Hals
bröstförstoringarAllmänkirurgi
bröstförstoringarOrtopedi
MediSpaHuduppstramning Thermage CPT
Restylane, Perlane, SubQ, Botox Strandkliniken är rekommenderad och certifierad klinik av Q-MED för Restylane och Perlane.
Rynkor, Face-restyling
plastikkirurgiHudvård-Laserbehandling-IPL
x233Celluliter och Slankhet
x233Priser
x233Bilder
x233Vi på Strandkliniken
x233Kontakta oss/Karta till oss
 Du blir opererad inom 1 månad.

Kontakta oss
Strandvägen 7A
114 56 Stockholm
08 - 21 91 91

info@strandkliniken.seinfo@strandkliniken.se

Klickbar bild till webbsida för vårt underbara MediSpa

spa stockholm spa