Svensk Plastikkirurgisk förening


Svensk Plastikkirurgisk förening
Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi


Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi

Bilder

Vi har valt att inte lämna ut bilder på våra patienter på internet för att skydda deras säkerhet, privatliv och integritet.

 

Vi vill att du ska känna dig trygg och du är mer än välkommen att ringa till oss nu på 08-21 91 91 och fråga. Du kan känna dig säker hos oss eftersom Dr Oya är specialist i plastikkirurgi sedan 1994 och har opererat flera tusen operationer.


Före och efter-foto. Hos hårfrisörskan kan man se tidningar med fina frisyrer men när du visar de säger hon att det inte fungerar för att ditt hår är för fint, rakt, krulligt, etcetra.
Det är likartat med före och efter bilder av bröstförstoringar. Du ser före och efter-bilder för en operation  men den operationen kanske inte fungerar för dig. Vad som är viktigt med alla foton är att hitta foton som liknar dig. Tänk igenom ordentligt vad du tänker förändra och var realistisk med vilket resultat som du kan få om din byst före operation inte är ideal.
Om du vill se bilder så leta före-bilder som har din kroppstyp och bystform, och endast då, se efterbilder av resultat som du önskar. Leta efter bilder med liknande längd, vikt, bystvidd, och byststorlek som du har.
När du ser klinikbilder, tänk på att det är de resultat som plastikkirurgen och självfallet patienten, är stolta över.  Det skall inte vara det enda skälet för att välja en särskild plastikkirurg. Tänk på bilder, mer som en guide för att visa utseendet du önskar men samtidigt förstå att du inte kan få exakt vad du ser.